Menu
Shporta e blerjeve 0

Shtrënguese e materialit bambu natyrore që do të formësojnë figurën tuaj

 • 39.13 EUR
 • Ruaj 22.25 EUR

X

Shtrënguese e materialit bambu natyrore që do të formësojnë figurën tuaj

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  57% zbritje në shtrënguese e materialit bambu natyrore që do të formësojnë figurën tuaj, transporti falas - paguaj 16.88 Euro në vend të 39.13 Euro 

  Prodhon dhe transporton: megazbritje.com
  Dorëzimi është falas prej 14-21 ditë për gjithë Kosovën.
  Dorëzimi bëhet vetëm për Kosovën.

  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse keni porositur produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 14 deri në 21 ditë dhe mund të bëni pagesën gjatë marrjes së produktit
  • Pagesa është e mundur me kartelat vijuese: Visa, Maestro, MasterCard, American Express
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
   • Oferta përfshin:
   • Shtrënguese që do të formësojnë figurën tuaj
   • Shtrënguese në një pjesë pa qepje
   • Fibër bambu natyrore thith lagështi, freskon dhe antibakterial
   • Ai qon gjoksin dhe rrit ato,  formëson belin  dhe kofshët, qon prapanicë dhe ju jep një të mbajë të përsosur
   • Karakteristikat e produktit:
   • Madhësia: universal
   • Materiali: 88% poliestër, 12% material elastik
   • Lejon 2-3 pamjen më të vogëla
   • Matur në veshje
   • thjesht veshen
   • Kan një hapje në pjesën e poshtme
   • Të lehta, i ajrosur dhe të rehatshme

    Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin info@megazbritje.com dhe tel. 00385/21 471-044 (qendra operative në Kroaci)


    Gjithashtu ju rekomandojmë
    Liquid error (layout/theme line 340): Could not find asset snippets/spurit_po2_theme_snippet.liquid