Menu
Shporta e blerjeve 0

Set udhtimi ngjyrë gri

 • 18.39 EUR
 • Ruaj 10.60 EUR

X

Set udhtimi ngjyrë gri

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  58% zbritje në Set udhtimi (jastëk egronomik për qafën, maskë për fjetje dhe plug për vesh) ngjyr gri, transporti falas - paguaj 7.79 euro në vend të 18.39 euro

  Prodhon dhe transporton: megazbritje.com
  Dorëzimi është falas prej 14-21 ditë për gjithë Kosovën.
  Dorëzimi bëhet vetëm për Kosovën.

  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse keni porositur produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 14 deri në 21 ditë dhe mund të bëni pagesën gjatë marrjes së produktit
  • Pagesa është e mundur me kartelat vijuese: Visa, Maestro, MasterCard, American Express
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
   • Oferta përfshin: 
   • 1  Set udhtimi 

    

   • Seti përfshin:
   • 1  jastëk egronomik për qafën (jastëku fryhet me ajër)
   • 1 maskë e shkallëzuar gjumi 
   • Plug veshi  (2 copë.) 
   • Dimensionet e jastëkut: 41 x 26 x 5 cm 
   • Ngjyra e jastëkut: gri

   • Produkti mund të merret ekskluzivisht ne adresen e vendëbanimit 
   • Në hapin e fundit e blerjes ju do të shihni adresën e dhënë për shpërndarjen e produkteve që do të jetë e njëjtë me adresën me të cilën jeni të regjistruar në portalin Megazbritje , në qoftë se ju doni produkti që të dërgohen në një tjetër adresë ju lutemi në këtë fushë ta shkruani një adresë të re
   • Kuponin nuk ka nevojë  askujt të ja përcjellni, produkti do të vijë në adresën tuaj të vendëbanimit 
   • Transporti falas
   • Produkti do të mbërrijë në adresën tuaj brenda 14 deri në 21 ditë për tërë territorin e Kosovës

   Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin info@megazbritje.com dhe tel. 00385/21 471-044 (qendra operative në Kroaci)


   Gjithashtu ju rekomandojmë
   Liquid error (layout/theme line 340): Could not find asset snippets/spurit_po2_theme_snippet.liquid