Menu
Shporta e blerjeve 0

Set lodrash 19-copësh të fëmijëve në formën e programeve për mjekët

 • 28.99 EUR
 • Ruaj 17.20 EUR

X

Set lodrash 19-copësh të fëmijëve në formën e programeve për mjekët

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  59% zbritje në set lodrash 19-copësh të fëmijëve në formën e programeve për mjekët, transporti falas - paguaj 11.79 euro në vend të 28.99 euro

  Prodhon dhe transporton: megazbritje.com
  Dorëzimi është falas prej 14-21 ditë për gjithë Kosovën.
  Dorëzimi bëhet vetëm për Kosovën.

  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse keni porositur produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 14 deri në 21 ditë dhe mund të bëni pagesën gjatë marrjes së produktit
  • Pagesa është e mundur me kartelat vijuese: Visa, Maestro, MasterCard, American Express
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
   • Oferta përfshin:
   • 1 Set lodra 19-copësh për fëmijë në formën e programeve për mjekun
   • Seti përfshin 19 lodra të ndryshme në formën e softuerit për mjekët
   • Karakteristikat produktit:
   • Përmasat e produktit: 33 x 47 x 4,5 cm
   • Pesha: 384 g 
   • Lodra argëtuese edhe zhvillon aftësitë sociale dhe aftësitë motorike
   • Paraqitjen e produktit, shikoni galerinë e fotografive

   Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin info@megazbritje.com dhe tel. 00385/21 471-044 (qendra operative në Kroaci)

    


   Gjithashtu ju rekomandojmë
   Liquid error (layout/theme line 340): Could not find asset snippets/spurit_po2_theme_snippet.liquid