Menu
Shporta e blerjeve 0

Pistë elektrike për vrapimin ProSprinter, transporti falas

 • 2,650 EUR
 • Ruaj 2,120 EUR

X

Pistë elektrike për vrapimin ProSprinter, transporti falas

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  80% zbritje në pistë elektrike për vrapim ProSprinter, transporti falas - paguani 530 Euro në vend të 2650 Euro (Mundësia e pagesës kesh pas pranimit)

  Prodhon dhe transporton: Megazrbitje.com (depo në Kosovë)
  Dorëzimi brenda Kosovës është falas.
  Dorëzimi bëhet vetëm për Kosovën.

  Produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 2-3 dite.

  • Mundësia shtesë e porositjes nëpërmjet TELEFONIT është e dhënë, për të porositur klikoni në fushë “Porositni nëpërmjet telefonit”
  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse e porosisni produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të dërgohet në adresën tuaj brenda 2-3 dite, dhe pagesen mund ta bëni pas marrjes së produktit 
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
  • Produkti do të dërgohet në adresën tuaj pas një marrëveshjeje telefonike në lidhje me datën e dorëzimit
  • Ne do të telefonojmë nga numri i telefonit: +355 442 008 92 (Shqipëri) ose nga qendra e thirrjeve në Kroaci (+385)
  • Oferta përfshinë:
  • 1x pistë elektrike profesionale për vrapim ProSprinter
  • Produkti eshte i ri
  • Karakteristikat e produktit:
  • Ngjyra: e zezë
  • Përmasat: 125 cm (lartësia) x 141 cm (gjatësia) x 65 cm (gjerësia)
  • Shpejtësia: 1.0 - 12.8 km/h
  • Fuqia e motorit: 2.0 HP 
  • LCD ekran 
  • Mund të paloset
  • Këndi i pistes mund të rregullohet nga 0-15 °
  • Portë USB për MP3 dhe zërues
  • Pesha maksimale e përdoruesit: 120 kg
  • Garancioni: 2 vjet

  Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin info@megazbritje.com dhe tel. +355 442 008 92 (qendra operacionale në Shqipëri)


  Gjithashtu ju rekomandojmë
  Liquid error (layout/theme line 340): Could not find asset snippets/spurit_po2_theme_snippet.liquid