Menu
Shporta e blerjeve 0

Pajisja elektrike Riddex ilaç kundër insekteve dhe mushkonjave

 • 31.59 EUR
 • Ruaj 22.46 EUR

X

Pajisja elektrike Riddex ilaç kundër insekteve dhe mushkonjave

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  68% zbritje në pajisjen elektrike Riddex ilaç kundër insekteve dhe mushkonjave (shih video), transporti falas - paguaj 9.13 euro në vend të 31.59 euro 

  Shikoni videon e produktit këtu KËTU

  Prodhon dhe transporton: megazbritje.com
  Dorëzimi është falas prej 14-21 ditë për gjithë Kosovën.
  Dorëzimi bëhet vetëm për Kosovën.

  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse keni porositur produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 14 deri në 21 ditë dhe mund të bëni pagesën gjatë marrjes së produktit
  • Pagesa është e mundur me kartelat vijuese: Visa, Maestro, MasterCard, American Express
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
   • Oferta përfshin: 
   • 1 paisje Riddex ilaç kundër insekteve, insekteve dhe dëmtuesve 
   • Ideal për shtëpitë, zyrat, kopshte
   • Punon me energji elektrike duke përdorur ultra-zërit dhe  teknologji elektro-vibratave brezi i 3 që largon brejtësit, mushkonjat,insektet, milingonat, merimangat dhe pleshtat nga shtëpia juaj
   • Plotësisht i sigurt dhe ofron efekte efektive pa përdorimin e kimikateve 
   • Efektive për një sipërfaqe prej 90m2
   • Pajisja ka një sinjal dhe LED dritë për natën (on / off /)
   • Fuqia: 220V

   Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin info@megazbritje.com dhe tel. 00385/21 471-044 (qendra operative në Kroaci)


   Gjithashtu ju rekomandojmë
   Liquid error (layout/theme line 340): Could not find asset snippets/spurit_po2_theme_snippet.liquid