Menu
Shporta e blerjeve 0

masazher elektrike anti-celulitit "Body Slimmer" me 3 masazha koke, transporti falas

 • 46.29 EUR
 • Ruaj 26.50 EUR

X

masazher elektrike anti-celulitit "Body Slimmer" me 3 masazha koke, transporti falas

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  57% zbritje në masazher elektrike anti-celulitit "Body Slimmer" me 3 masazha koke, transporti falas - paguaj 19.79 euro në vend të 46.29 euro

  Prodhon dhe transporton: megazbritje.com
  Dorëzimi është falas prej 14-21 ditë për gjithë Kosovën.
  Dorëzimi bëhet vetëm për Kosovën.

  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse keni porositur produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 14 deri në 21 ditë dhe mund të bëni pagesën gjatë marrjes së produktit
  • Pagesa është e mundur me kartelat vijuese: Visa, Maestro, MasterCard, American Express
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
   • Oferta përfshin:
   • 1x anti-celulitit elektrike masazher "Body Slimmer" me 3 kokat masazh
   • 1x shtesë për masazh të fytyrës
   • 1x Adapter Masazheri
   • Karakteristikat e produktit:
   • Ngjyra: E bardhë
   • Fuqia: 9 W
   • Përmasat: 12 x 8 x 5 cm
   • Intensiteti 2 masazh
   • Ideal për masazh trupi, qafën, supet, krahët dhe fytyrën
   • Masazheri ndihmon për të eliminuar celulitin
   • Rikthen qëndrueshmërin dhe butësin e lëkurës

   Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin info@megazbritje.com dhe tel. 00385/21 471-044 (qendra operative në Kroaci)

    


   Gjithashtu ju rekomandojmë
   Liquid error (layout/theme line 340): Could not find asset snippets/spurit_po2_theme_snippet.liquid