Menu
Shporta e blerjeve 0

Lodër tren me shpejtësi të lartë me drita LED, muzikë dhe efektet reale,

 • 23.65 EUR
 • Ruaj 11.89 EUR

X

Lodër tren me shpejtësi të lartë me drita LED, muzikë dhe efektet reale,

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  50% zbritje në lodër tren me shpejtësi të lartë me drita LED, muzikë dhe efektet reale, transporti falas - paguaj 11.76 euro në vend të 23.65 euro

  Prodhon dhe transporton: megazbritje.com
  Dorëzimi është falas prej 14-21 ditë për gjithë Kosovën.
  Dorëzimi bëhet vetëm për Kosovën.

  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse keni porositur produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 14 deri në 21 ditë dhe mund të bëni pagesën gjatë marrjes së produktit
  • Pagesa është e mundur me kartelat vijuese: Visa, Maestro, MasterCard, American Express
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
   • Oferta përfshin:
   • 1 lodër me shpejtësi të trenit
   • Treni lëviz drejt dhe në një rreth, ka sensor për të zbuluar pengesat dhe ndryshon drejtimin, kur ajo ballafaqohet me një pengesë
   • Është e nevojshme të heqet unaza mbrojtëse me çelës rrotullues për të lejuar lëvizjen e automjeteve,
   • Luan dhe prodhon efekte të vërteta nga dritat e trafikut dhe 4D Led dritat me ngjyra
   • On / off ndërprerës
   • Për lodër nevoitet bateri 1.5V 3xAA (nuk përfshihen)
   • Dimensionet: 27x7x5 cm
   • Ngjyra: E bardhë
   • Paraqitjaene produktit, shikoni galerinë e fotografive

     Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin info@megazbritje.com dhe tel. 00385/21 471-044 (qendra operative në Kroaci)


     Gjithashtu ju rekomandojmë
     Liquid error (layout/theme line 340): Could not find asset snippets/spurit_po2_theme_snippet.liquid