Menu
Shporta e blerjeve 0

Etiketë vetë-ngjitëse për të shkruar me shkumës të gjelbër (45x200 cm) + 5 ngjyra shkumësi

 • 36.76 EUR
 • Ruaj 26.39 EUR

X

Etiketë vetë-ngjitëse për të shkruar me shkumës të gjelbër (45x200 cm) + 5 ngjyra shkumësi

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  72% zbritje në etiketë vetë-ngjitëse për të shkruar me shkumës të gjelbër (45x200 cm) + 5 ngjyra shkumësi, transporti falas - paguaj 10.37 Euro në vend të 36.76 Euro

  Prodhon dhe transporton: megazbritje.com
  Dorëzimi është falas prej 14-21 ditë për gjithë Kosovën.
  Dorëzimi bëhet vetëm për Kosovën.

  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse keni porositur produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 14 deri në 21 ditë dhe mund të bëni pagesën gjatë marrjes së produktit
  • Pagesa është e mundur me kartelat vijuese: Visa, Maestro, MasterCard, American Express
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
   • Oferta përfshin:
   • 1x vetë-ngjitës etiketë për të shkruar me shkumës të gjelbër (45x200 cm)
   • 5x shkumës me ngjyra të ndryshme (2x bardhë, 1x blu, 1x të verdhë dhe 1x të kuqe)
   • Materiali: PVC
   • Pastrohet me sfungjer
   • Ajo mund të aplikohet për sipërfaqe të ndryshme, të prehet dhe ripërdoret

    Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin info@megazbritje.com dhe tel. 00385/21 471-044 (qendra operative në Kroaci)


    Gjithashtu ju rekomandojmë
    Liquid error (layout/theme line 340): Could not find asset snippets/spurit_po2_theme_snippet.liquid