Menu
Shporta e blerjeve 0

Celular Y-Phone për fëmijë për të mësuar gjuhën angleze

 • 18.64 EUR
 • Ruaj 8.25 EUR

X

Celular Y-Phone për fëmijë për të mësuar gjuhën angleze

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  56% zbritje në lodër celular Y-Phone për fëmijë për të mësuar gjuhën angleze në ngjyrë të bardhë apo të zez, transprti falas - paguaj 10.39 euro në vend të 23.59 euro

  Prodhon dhe transporton: megazbritje.com
  Dorëzimi është falas prej 14-21 ditë për gjithë Kosovën.
  Dorëzimi bëhet vetëm për Kosovën.

  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse keni porositur produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 14 deri në 21 ditë dhe mund të bëni pagesën gjatë marrjes së produktit
  • Pagesa është e mundur me kartelat vijuese: Visa, Maestro, MasterCard, American Express
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
  • Oferta përfshin:
  • 1 telefon celular për fëmijë Y-Phone
  • Dimensionet: 12.5x5.8x0.8 cm
  • Celulari vjen në dimensionet origjinale: 15.5x9x1.2 cm
  • Ngjyrat në dispozicion: black
  • Celulari mbushet me kabllo USB
  • USB kabllo është i përfshirë në ofertë
  • Produkti është menduar për të mësuar shkronjat, numrat, fjalë, ngjyra dhe tingujt në anglisht

  Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin info@megazbritje.com dhe tel. 00385/21 471-044 (qendra operative në Kroaci)


  Gjithashtu ju rekomandojmë
  Liquid error (layout/theme line 340): Could not find asset snippets/spurit_po2_theme_snippet.liquid