Menu
Shporta e blerjeve 0

çantë termike për ruajtjen e ushqimit të freskët

 • 39.39 EUR
 • Ruaj 30.19 EUR

X

çantë termike për ruajtjen e ushqimit të freskët

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Kosovës është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  67% zbritje në çantë termike për ruajtjen e ushqimit të freskët, transporti falas -  paguaj 9.20 euro në vend të 39.39 Euro

  Prodhon dhe transporton: megazbritje.com
  Dorëzimi është falas prej 14-21 ditë për gjithë Kosovën.
  Dorëzimi bëhet vetëm për Kosovën.

  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse keni porositur produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 14 deri në 21 ditë dhe mund të bëni pagesën gjatë marrjes së produktit
  • Pagesa është e mundur me kartelat vijuese: Visa, Maestro, MasterCard, American Express
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
   • Oferta përfshin:
   • 1 çantë termike për ruajtjen e ushqimit të freskët
   • Karakteristikat e çantës:
   • Përmasat: 25 x 23 x 10 cm
   • Materiali: brenda - 80% LDPE, 20% Etilen vinyl acetate (EVA), material jashtme - 100% poliester
   • Izotermalitet t brenshëm që e mban temperaturën e ftohtë ose të ngrohtë
   • Dorez e shkurtër për bartjen e lehtë, xhep të jashtëm
   • E lehtë dhe materiale të qëndrueshme, i papërshkueshëm nga uji
   • Dizajn elegant
   • Mirëmbajtje e lehtë dhe pastrimi
   • Perfekt për pushime, pikniqe, udhëtime dhe ekskursione
   • Paraqitjen e produktit, shikoni galerinë e fotografive

   Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin info@megazbritje.com dhe tel. 00385/21 471-044 (qendra operative në Kroaci)


   Gjithashtu ju rekomandojmë
   Liquid error (layout/theme line 340): Could not find asset snippets/spurit_po2_theme_snippet.liquid